Yhteistyössä

Helkatin ihanaakin ihanammat yhteistyökumppanit ovat tärkeä osa toimintaamme ja arvojamme

Jokainen seuraavista on ollut mahdollistamassa omalta osaltaan kissakahvilan elämää. Erityiskiitokset haluaisimme toivottaa vielä kaikille tukijoillemme ja faneille ympäri maailman: kissat yhdistävät kissarakkaat. Ilman teitä, ei olisi meitäkään. Kiitos!

Kissakahvila Purnauskis ja Helsingin Helkatti tekevät tiivistä yhteistyötä kaikessa kissoihin liittyvässä. Molemmat paikat ovat omia maailmojaan, joista löytyy jokaisella käynnillä jotain uutta ja ihmeellistä. Vieraile siis molemmissa ja anna rakkauttasi paikkojen ihastuttaville kisuasukkaille!

PrimaCat pitää kisujemme mahat täytenä herkullisilla ruuillaan. Helkatissa iloitaan yhteistyöstä suomalaisen, laadukkaan kissanruokavalmistajan kanssa. Maistuvien ruokien lisäksi PrimaCatilta löytyy suurta kissarakkautta eläinsuojelutyön merkeissä sekä valloittavia työntekijöitä kulisseista.

Kissojen suojelu Kisu tekee arvokasta työtä kodittomien kissojen puolesta. Helkatissa vieraillessasi voit lahjoittaa kodittomille kissoille rahaa ja selailla kahvittelun lomassa kodittomien kissojen kansiota. Ehkäpä sieltä löytyy se loppuelämän kisukaveri omaan kotiinkin!

Omaeläinklinikan ihanat kissaspesialistit hoitavat kissamme ammattitaidolla ja rakkaudella. Mikä onkaan ihanampaa, kuin luottaa hädän hetkellä tuttuun osaavaan lääkäriin.

Ananimalab tarjoaa hulppean kiipeilyseinän kissoillemme ja kissamme rrrrakastavat sitä! Kekseliäästä palasista rakennetusta seinästä huokuu suomalainen laatu.

Realest3 mahdollistaa tutustumiseen Helkattiin yhdellä napin painalluksella kauempaakin. 3D-maailmassa näet virtuaalisesti koko kahvilan ja sen kissat. Helkatissa kuvattu, Suomen ensimmäinen 3D-nettikauppa löytyy täältä.

Ozairin ilmanpuhdistimien ansiosta Helkatissa voivat vierailla myös allergiset. Mikä onkaan ihanampaa kissarakkaalle allergiselle, kuin päästä seuraamaan kissojen puuhia ilman huolen häivää, edes hetkeksi.